06 - 83 18 78 08 [email protected]

Examens

Welkom bij Studiekern Examentrainingen voor tijdvak 2, 2021.

Al jarenlang organiseert Studiekern examentrainingen onder de naam “examentraining Limburg” op onze trainingslocatie in Maasbracht.


Onze trainers zijn enkel afgestudeerde lesbevoegde docenten of student aan de universitaire lerarenopleiding. Zo kunnen we elke deelnemer de allerbeste voorbereiding bieden tijdens de meivakantie. Een training voor tijdvak 2 bestaan uit één zaterdag, waarbij je werkt aan één vak naar keuze. Bij inschrijven kun je zien voor welke vakken nog plek is.


Deze dag is opgedeeld in 4 blokken van 1,5 uur. We starten om 9.00u en zijn klaar om 16.00u. Wij zorgen ook voor de lunch deze dag.


Docenten geven uiteraard vakinhoudelijke uitleg en doorlopen de belangrijkste onderwerpen van de examenstof. Zij doorlopen het examen van tijdvak 1 en laten zien in welke contexten deze vaardigheden terugkomen aan de hand van verschillende andere examenopdrachten. Deelnemende leerlingen gaan ook zeker zelf aan de slag met examenopgaven.


Voor deze examentraining en lunch vragen we een eenmalige bijdrage van 250 euro per leerling per training. Om onze kwaliteit te kunnen garanderen kunnen er helaas maar 10 leerlingen per training deelnemen, vol is helaas vol. Volgorde van binnenkomst via deze website zal altijd bepalen wie wel/niet kan deelnemen. Dus kijk snel hieronder welke trainingen nog beschikbaar zijn en ga voor jouw beste voorbereiding voor tijdvak 2!

Trainingslocatie:Zalencentrum
“De Spil”Suikerdoossingel 5
56051 HN  Maasbracht.
Tel zalencentrum: 0475-466202
Tel Studiekern: 06-83187808

Tot dan.

Aanmelden cursus Algemeen

  • 0,00 €


Let op: wij zijn nog bezig met het schema voor deze trainingen. De trainingen vermeld in het keuzemenu op het inschrijfformulier gaan zeker door. Er kunnen tot 30 april nog keuzes toegevoegd worden. Staat jouw vak/niveau (ook VWO) er nog niet tussen, laat het ons zeker weten via [email protected], dan informeren we je over de mogelijkheden en voegen we, indien mogelijk, nog keuzes toe.