06 - 83 18 78 08 [email protected]

Ons slagingspercentage ligt de laatste 5 jaar al constant boven 95%

Wij bieden al jaren verschillende examentrainingen aan. Bij onze examentraining werk je 1 of 2 dagen aan 1 vak. Dit doe je op één van onze locaties onder begeleiding van een bevoegde vakdocent van het betreffende vak. Wij regelen voor de vakken al het materiaal zodat jij direct aan de slag kunt. Uiteraard leggen wij onderwerpen nog eens uit en helpen we als dat nodig is. Zo kun jij vol vertrouwen jouw examens gaan maken!

Veel van onze trainingen worden gegeven op verschillende middelbare scholen in Limburg en zijn helaas niet toegankelijk voor iedereen. In schooljaar 2020-2021 merken wij wel dat veel leerlingen moeilijke vakken doorschuiven naar tijdvak 2. Niks mis mee natuurlijk, en een extra dagje trainen voor een moeilijk vak op een zaterdag voor het examen in tijdvak 2 is een mooie aanvulling (of noodzaak?).

Daarom zijn deze trainingen wél toegankelijk voor iedereen, centraal in Limburg:
Zalencentrum “De Spil”.
Suikerdoossingel 55
6051 HN Maasbracht.
Uiteraard vindt alles plaats met in acht neming van de geldende coronamaatregelen!

Er kunnen maximaal 10 leerlingen deelnemen aan een training. Er kunnen tot 30 april nog keuzes toegevoegd worden. Staat jouw vak/niveau (ook VWO) er nog niet tussen, laat het ons zeker weten via [email protected], dan informeren we je over de mogelijkheden en voegen we, indien mogelijk, nog keuzes toe.

Informatie/aanmelden kan via deze link.