06 - 83 18 78 08 [email protected]

Graaf Huyn College

logo studiekern

Welkom bij Studiekern Examentrainingen voor het Graaf Huyn College, 2022


Al bijna 10 jaar organiseert Studiekern examentrainingen onder de naam “examentraining Limburg”.

Dit jaar hoeven leerlingen van het Graaf Huyn College voor veel belangrijke vakken niet te reizen naar onze trainingslocatie, maar komen wij naar Geleen.

Onze trainers zijn enkel afgestudeerde lesbevoegde docenten of student aan de (universitaire) lerarenopleiding. Zo kunnen we elke deelnemer de allerbeste voorbereiding bieden tijdens de meivakantie.

Alle trainingen bestaan uit 2 dagen voor 1 vak.

Voor VMBO/MAVO is elke dag is opgedeeld in 3 blokken van 1,5 uur; voor HAVO/VWO zijn dit 4 blokken van 1,5 uur. We starten altijd om 9.00u. Voor VMBO/MAVO zijn klaar om 14.15u, voor HAVO/VWO gaan we door tot 16.00u.
Docenten geven uiteraard vakinhoudelijke uitleg en doorlopen de belangrijkste onderwerpen van de examenstof. We laten zien in elke contexten deze vaardigheden terugkomen aan de hand van verschillende examenopdrachten, maar leerlingen gaan ook zeker zelf aan de slag met examenopgaven.


Voor een tweedaagse examentraining vragen we een eigen bijdrage van 20 euro per leerling per training. Om onze kwaliteit te kunnen garanderen kunnen er helaas maar 15 leerlingen per training deelnemen, vol is helaas vol.

Volgorde van binnenkomst via deze website zal altijd bepalen wie wel/niet kan deelnemen.


We bieden volgende vakken:

  • VMBO B/K: wiskunde.
  • MAVO: biologie, wiskunde en economie
  • HAVO: wiskunde A, natuurkunde, scheikunde, economie en geschiedenis
  • VWO: wiskunde A, natuurkunde en scheikunde

Kijk hieronder welke trainingen nog beschikbaar zijn en ga voor jouw beste voorbereiding voor het eindexamen tijdens de meivakantie!

Tot dan.