06 - 83 18 78 08 [email protected]

Philips van Horne Weert

logo studiekern

Welkom bij Studiekern Examentrainingen voor Philips van Horne Weert, 2021.


Al jarenlang organiseert Studiekern examentrainingen onder de naam “examentraining Limburg”.

Dit jaar hoeven leerlingen van de Philips van Horne in Weert niet te reizen naar onze trainingslocatie, maar komen wij naar Weert.

Onze trainers zijn enkel afgestudeerde lesbevoegde docenten of student aan de universitaire lerarenopleiding. Zo kunnen we elke deelnemer de allerbeste voorbereiding bieden tijdens de meivakantie.Alle trainingen bestaan uit 2 hele dagen.

Elke dag is opgedeeld in 4 blokken van 1,5 uur. We starten om 9.00u en zijn klaar om 16.00u. Docenten geven uiteraard vakinhoudelijke uitleg en doorlopen de belangrijkste onderwerpen van de examenstof. We laten zien in welke contexten deze vaardigheden terugkomen aan de hand van verschillende examenopdrachten, maar leerlingen gaan ook zeker zelf aan de slag met examenopgaven.

Voor een tweedaagse examentraining vragen we een eigen bijdrage van 75 euro per leerling per training. Om onze kwaliteit te kunnen garanderen kunnen er helaas maar 15 leerlingen per training deelnemen, vol is helaas vol. Volgorde van binnenkomst via deze website zal altijd bepalen wie wel/niet kan deelnemen. Dus kijk snel hieronder welke trainingen nog beschikbaar zijn en ga voor jouw beste voorbereiding in de meivakantie! Tot dan.

Deze trainingen zijn inmiddels allemaal al gegeven. Tot ziens voor een volgende periode!